lauantai 4. maaliskuuta 2017

Alkuvuoden ostetut



L'Oreal Paris triple active yövoiteet 6, 90 € /2 kpl
Catricen all matt plus puuteri 3, 95 €
Tarvitsin kosteusvoidetta, joten ostin nämä, vaikka muistin, etten tykännyt niistä aiemmin.
Catricen all matt plus puuterista taas pidin niin paljon, että ostin jo toisen.


Aussie shower smoothie body wash 4 €
The body shop raspberry body butter 13, 90 €
Rimmel match perfection meikkivoide 1 €
Aussien vartalonpesuaineet ovat ihania, mutta normaalihintaisina liian kalliita. 4 € on kuitenkin sopiva hinta.
TBS:n body butter tuoksui aivan törkeän hyvältä ja oli kuulemma rajoitettu erä, joten sehän oli pakko saada, mutta minun ihollani tuoksu muuttuu vähän oudoksi... No, kosteutustehot näissä on aina hyvät.
Rimmelin meikkivoiteita olen nähnyt kehuttavan lukemattomia kertoja (Zoellakin nimesi juuri tämän nimenomaisen toiseksi suosikikseen!), joten kun näin tällaisen eurolla, se piti ostaa. En tosin ole vielä edes kokeillut...


Klippoteket shower gel 6 €
Minulla on nytkin samanlainen pullo käytössä ja rakastan sitä, joten kun näin näitä Sokoksella, ostin toisen varastoon. Tämä on aika lailla täydellistä saippuaa; tuoksuu ihanalta, pesee hyvin, mutta hellävaraisesti ja huuhtoutuu helposti, eikä kuivata ihoa. Ja on vielä pinkissä pullossakin! :D


Aussie Fresh Mate body wash 3 €
Essencen peitevoide 3, 30 €
L'Oreal Blur cream 5 €
Cittarista löysin Aussien suihkugeelin vielä halvemmalla, joten sehän oli saatava. Essencen peitevoiteen ostin, koska olen pitänyt siitä puikkomallisesta, mutta tämä ei oikein ole minun juttuni... Ehkä en osaa käyttää sitä, mutta se ei peitä mitään.
L'Orealin Blur cream -voidetta olen katsellut jo vuosia, joten nyt kun ne ovat poistumassa markkinoilta, ajattelin ostaa sen. Mutta ei tämäkään minusta oikein tee mitään muuta kuin tuo kiiltoa iholleni, jota en todellakaan kaipaa. No, tulipa ostettua.


Garnierin Moisture + nourish kosteusvoide 2, 95 €
Kun halvalla sai... :) Tämä on kyllä ihan hyvää.


L'Oreal Nude magique Cushion meikkivoide 11,80 €
Bebanthen 6,36 €
Favora käsivoide 5 €
Aco Hand cream rich 4, 56 €

L'Orealin cushion meikkivoiteen ostin jo aiemmin ja pidin siitä niin paljon, että ostin toisenkin. Tosin tämä toinen on koostumukseltaan ihan erilaista, ilmeisesti se ensimmäinen oli jotenkin kuivahtanut...! Ja minä kun juuri pidin siitä, miten ohuen kerroksen sillä sai aikaan! :D No, saa tällä uudellakin, vaatii vain vähän enemmän varovaisuutta.
Bebanthenin ostin loppumassa olevan tilalle, käytän sitä huulirasvana ja kuiville kynsinauhoille ja jos jossain on kuiva kohta.
Lisäksi ostin kaksi käsivoidetta talven koetellessa käsieni ihoa ihan tosissaan. Favora on ehdoton suosikkini ja oli vielä tarjouksessa, Aco on lähes yhtä hyvää (joskaan en tykkää tuoksusta) ja vielä paremmassa tarjouksessa, joten otin sitten senkin.
Lisäksi tilasin iHerbistä vitamiineja ja tilaukseen meni pari kosmetiikkatuotettakin.


Aloe vera gelly 1,91 €
Sierra bees käsivoide 0, 69 €
Now Solutions sheaöljy 0,73 €

Olen tykännyt kovasti Dermosilin aloe vera -geelistä, joten tilasin iHerbistä sen, jossa oli prosentuaalisesti eniten aloe veraa.
Sierra bees käsivoide oli kokeiluosastossa varsin hyvään hintaan ja käsivoiteena se on kyllä ihan ok, mutta haisee aivan kammottavalta!! En tiedä, pystynkö käyttämään sen loppuun...
Sheaöljy oli tarjouksessa, joten sekin päätyi ostoskoriini, koska tarkoitukseni on ollut ostaa hierontaöljy.


Tammikuun ja helmikuun ostot yhteensä: 69, 25 €
Vuoden ostokset yhteensä:  69, 25 €
Kosmetiikkarahaa säästössä: - 9, 25 € :/
Olen ylittänyt budjetin jo tähän aikaan vuodesta, se on vähän huono homma... No, tässä kuussa yritän kovemmin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti