tiistai 18. huhtikuuta 2017

Maybelline Baby Lips Balm & Blush

Toluna tarjosi minulle tilaisuutta testata muutamaa testituotettaan ja samalla kertoa teille Tolunasta.

Toluna on verkkoyhteisö, jossa ansaitaan palkintoja vastaamalla kyselyihin ja testaamalla tuotteita. Osallistuminen on helppoa, täytät vain rekisteröintilomakkeen, vahvistat sähköpostiosoitteesi Tolunan lähettämän linkin kautta ja alat vastaanottaa kyselykutsuja ja testituotteita. Rekisteröinnin voi tehdä myös Facebook –tiliä käyttämällä. Tuotteita testaamaan pääsevät valitaan satunnaisesti, mutta mahdollisuudet kasvavat sitä mukaa, mitä aktiivisempi on yhteisössä ja kyselyihin vastaamisessa. Voit myös luoda omia kyselyitä ja puheenaiheita.

Toluna on käyttäjälleen täysin maksuton ja ansaitsemansa pisteet voi käyttää esimerkiksi arvontoihin tai lahjakortteihin tai saada paypal:in kautta rahana. Pisteitä voi kerätä olemalla aktiivinen yhteisössä. Lisäksi jokainen saa rekisteröitymisensä yhteydessä 500 tervetulopistettä.

Testattavat tuotteet vaihtuvat viikoittain ja esimerkiksi tällä viikolla testituotteena on Narta Men Deodorant. Aiempiin testituotteisiin voi tutustua täällä. Testituotteet ovat pääsääntöisesti kosmetiikkaa.


Yksi testaukseen saamistani tuotteista oli Maybellinen Baby Lips Balm & Blush huuli- ja poskisävy. Tuote on pakattu pallomaisena tasapohjaiseen purkkiin, jossa on helposti auki kierrettävä litteä kansi. Pakkaus on minusta viehättävä ja vähän erilainen kuin vastaavissa markkinoilla olevissa tuotteissa. Muistan huomioni kiinnittyneen pakkauksiin välittömästi näiden ollessa alkuun myynnissä.


Tuotetta voi käyttää sävyä antavana huulivoiteena, mutta myös poskipunana. Sävyvaihtoehtoja on viisi, jokaisessa on myös erilainen tuoksu. Minulle lähetetty sävy oli hedelmäisen tuoksuinen 02 Flirty Pink, joka on aika rohkea pinkki, mutta joka kuitenkin häivyttyy poskilla aavistuksenomaiseksi tyttömäiseksi punaksi. Huulille tällä nimenomaisella vaihtoehdolla saa melko vahvankin sävyn, mutta samalla huulivoiteen tarjoaman kosteutuksen. Huulilla tuote tuntuu kosteuttavalta, mutta ei yhtään tahmaiselta.


Värin voi levittää suoraan puikosta ja sitten häivyttää sormilla poskille. Huomasin kuitenkin, että jos iholla oli vahva meikkipohja, meikkipohja hieman tarttui voiteeseen, joten ehkä parempi keino on ottaa väriä sormenpäihin ja levittää siitä poskille. Väri levittyy niinkin helposti ja huulille värin kuitenkin sai tarkasti suoraan pallosta. Lopputulos on melko kuultava ja ehkä hiukan rasvainenkin, mikä hieman mietitytti nyt kesän lähestyessä, koska oma ihoni on rasvainen. Kuivaihoisille tuotteen rasvaisuus tuskin olisi ongelma.   

Voide maksaa ihan marketeissa muutaman euron ostopaikasta riippuen ja teki minuun kyllä suuremman vaikutuksen kuin perinteiset puikkoon pakatut Baby Lipsit. Ostanen testiin vielä jonkun vähän neutraalimman sävyn, se ehkä voisi sopia minulle hieman paremmin.

Sain Tolunalta testattavaksi myös muita tuotteita, niistä on tulossa omat postauksensa myöhemmin. Jos haluaisit saada tuotteita testattavaksi, rekisteröitymislomakkeen voit täyttää täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti