sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Glowwbox x2 :)


Vanhempani eivät osaa ostaa minulle joululahjoja, joten saan aina valita lahjani itse ja kun marraskuussa huomasin Glowwboxin tarjoavan kahta boksia yhden hinnalla, tartuin tilaisuuteen. Sain boksit kuitenkin vasta jouluaattona lahjaksi. Boksit maksoivat hiukan alle 28 euroa postikuluineen, mikä siis normaalisti olisi yhden boksin hinta. Nämä ovat vuoden 2016 marraskuun ja heinäkuun boksit, mutta esittelen ne nyt kuitenkin, vaikka ollaan jo eri vuodessakin. :) Boksit ovat suunnattu vähän tummemmille ihmisille, mutta mitä olen aiempiakin bokseja katsonut, ei näissä ole pahemmin ollut mitään, mikä ei kävisi ihan kenelle tahansa.
(Laitan hinnat nyt punnan tämän hetkisellä kurssilla eli 15.1.17 yksi punta oli arvoltaan 1,15 €)
Otetaan ensin vaikka heinäkuun boksi eli se kaupanpäällisboksi.
Boksi sisälsi 5 tuotetta, jotka jokainen boksia tilaava sai ja lisäksi yhden tuotteen, joissa oli vaihtelua. Mukana olleesta kortista näki, mitä vaihtoehtoja oli.
Kaikkien boksissa oli konjac -sieni, kasvoseerumi ja hiusöljy.
Konjac -sieniä rakastan ja oli kiva saada välillä vähän kalliimpi sieni kuin ne Ebayn punnan sienet, vaikkei niissäkään vikaa ole ollut. Tämä sieni myös lupaili sisältävänsä ranskalaista savea ja parantavansa ihon elastisuutta. Ehkä ei nyt kuitenkaan, mutta tykkäsin kumminkin. :) Arvoksi kerrotaan 10, 35 €.
Balm Balm Little Miracle Rosehip Serum lupaa suorastaan ruokkia ihoa. En ole vielä ehtinyt kokeilla, koska minulla tosiaankin on juuri nyt tuotteita testattavaksi yllin kyllin, mutta tätä testaan kyllä suurella mielenkiinnolla. Pienen pullon arvo on 9, 20 €.
Neal & Wolf Velvet Nourishing Hair Oil:ia en ottanut riemusta kiljuen vastaan, koska minulle tosiaan on kertynyt hiuksiin jätettäviä tuotteita... En ole vielä edes kokeillut, mutta öljy lupaa muuntavansa karkeat ja kurittomat hiukset terveiksi, ravituiksi ja sileiksi. Minulla ei kyllä ole karkeat hiukset, vaan ne ovat enemmänkin kurittomat juuri sileytensä takia, joten enpä tiedä, onko tämä ihan minun juttuni... Kokeilen kumminkin. :) Hinta on 17, 20 €.

Lisäksi kaikki saivat boksissaan huultenrajauskynän ja hiuslenkin.
PHB Lip Crayon (Tiger Lily) on aika oranssihtava sävy, joten... Ei. Joku muu saa tämän. :) Hinta 10, 30 €.
Popband -hiuslenkki lupaa pitää hiukset pois kasvoilta! Tykkään kyllä realistisista mainoslupauksista! :) Tämä on ihan ok, tosin olen niin tottunut käyttämään puhelinlankaponnareita, ettei tähän oikein tule tartuttua, mutta tätä voisi kuulemma myös pitää rannekoruna. No jaa... Hinta on välillä 6, 90 - 9, 20 euroa.
Lisäksi juuri minun boksini sisälsi... ...hiuksiin jätettävän hoitoaineen!! Olisin voinut itkeä... Tosin ensin pullon nähdessäni luulin, että se on itseruskettavaa, mikä olisi ollut vielä pahempi, mutta en oikeasti tiedä, mitä minä teen kaikilla näillä hiuksiin jätettävillä hoitoaineilla... Mizani D'Tangle Moisturizing Leave-in Milk on kuten nimikin kertoo, maitomainen tuote ja toki tätäkin kokeilen, mutta vaihtoehtoina oli esimerkiksi tehohoitonaamioita ja olisin niin paljon mieluummin ottanut sellaisen. Onneksi suihkutettavan tuotteen voi antaa kokeilun jälkeen eteenpäin. Pullon arvo on 15, 87 €.
Heinäkuun laatikon yhteisarvo oli noin 71 euroa (huomioiden, ettei Popbandin hintaa oltu oikein osattu päättää), mutta minä en nyt ehkä kauheasti ihastunut, osin ehkä juuri siksi, että boksissani oli kaksi hiuksiin jätettävää hoitoainetta, mutta muutenkaan mikään tuotteista ei saanut kiljumaan riemusta. Suosikkini oli Konjac -sieni, vaikka niitä minulla olisi muutenkin riittämiin. En maksaisi tästä täyttä hintaa, mutta kaupanpäällisenä tämä oli ihan hyvä.
                                                                               ❤

Marraskuun boksi sisälsi neljä kaikille samaa tuotetta ja valinnaisesti kaksi neljästä tuotteesta.
Kaikkien boksissa oli Vintage Cosmetic Companyn 4 Piece Sectioning Clips hiusklipsit (arvo 8 euroa). Minun hiusteni muotoilu koostuu vain ja ainoastaan ponnarin teosta, joten en taida tarvita näitä siihen. Nämä kuitenkin ovat söpöjä, joten olen jo miettinyt, että saisiko näistä ehkä jotain johtoklipsejä tai pussinsulkijoita. :)
ORS:in Monoi Oil Anti-Breakage Fortifying Shampoo & Conditioner näytepussit olivat valinnainen tuote. Täysikokoinen 300 millilitran pullo kumpaakin maksaisi 5, 70 € kpl, joten näytepussien arvo oli noin euron. Olen nämä jo testannutkin ja ihan tykkäsin, tuoksu oli ihana ananaksen ja kookoksen sekoitus ja hiuksista tuli ihan kivat.
ORS:ilta oli myös kaikkien boksissa ollut Monoi Oil Anti Breakage Oil (joka siis oli kirjoitettu eri tavalla tässä tuotteessa...) Fusion eli jälleen kerran hiuksiin jätettävä öljy... Voi...! Kokeilin tätäkin jo, mutta taisin laittaa sitä vähän liikaa, koska sain aikaan klähmäiset hiukset, jotka oli pakko pestä heti seuraavana aamuna. Kokeilen myöhemmin uudelleen vähän maltillisemmin. Näytepullon arvo oli noin 1, 50 €.
Tuotekortissa oli myös Skinnamon Body Scrub kaikkien boksissa olevana tuotteena, mutta minulla ei sellaista ollut. Sen sijaan minulla oli pieni pullo Bramleyn laventelin tuoksuista kylpyvaahtoa. Netistä löysin täysikokoisen hinnaksi 12 puntaa, joten 100 millin pullolle tulisi hintaa euroissa noin 5, 50.
Lisäksi kaikilla oli bokseissaan Bloom and Blossom - Rejuvenating Facial Spritz eli kasvosuihke, joka lupaa tehostaa kollageenin tuotantoa, parantaa ihon sävyä ja vähentää ryppyjä(50 ml/ 9, 80 €). Minun pulloni pumppu ei toimi, enkä saa sitä kierrettyä auki, joten joutunen avaamaan pullon väkivalloin, kunhan löydän toisen pullon, johon kaataa sisältö.
Boksini viimeinen tuote oli valinnainen pikkupussi ruotsalaista Reborn - merkkistä kuorinta-ainetta(50 g/ 5, 60 €). Kuorinnan pitäisi kuorimisen lisäksi kiinteyttää ja kirkastaa ihoa, taistella aknea aiheuttavia bakteereja vastaan ja vähentää selluliittia, venymisarpia ja ryppyjä... Ei vähä mitään! Käytin tämän jo, enkä tykännyt. Mutta ehkä sitä sitten pitäisi käyttää pidempään saavuttaakseen kaikki nuo hyödyt...
En välttämättä kauheasti ihastunut tähänkään boksiin ja jos olisin maksanut tästä täyden hinnan, olisin ollut pettynyt. Boksin tuotteiden yhteisarvo oli kyllä noin 36 euroa, mutta kun kertakäyttöiset näytepussit ovat jo käytetty, hiusklipsejä en tarvitse, hiuksiin jätettävää tuotetta en todellakaan tarvitse, eikä minulla ole kylpyammettakaan (vaikka kylpyvaahdon toki voi käyttää ihan saippuana), ei tämä boksi ollut minun juttuni.
Ajatuksena oli, että testaisin Glowwboxia nähdäkseni, josko se soveltuisi Livboksin/Betteboxin korvaajaksi, mutta ei se ole se oikea. :) Jos tällaisen nyt kuitenkin haluaa tilata, se onnistuu täällä. :) Kannattaa googletella alennuskoodeja, usein on ainakin sellainen, että ekan boksin saa postikulujen hinnalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti