torstai 12. tammikuuta 2017

Joulukuun Ostetut


Vielä viimeinen ostetut postaus viime vuodelta. Ajattelin lisäksi tehdä jonkinlaisen yhteenvedon näistä, mutta nyt vielä pelkät joulukuun kosmetiikat. Viime vuonna tosiaan vähensin kosmetiikan ostoa huomattavasti edellisvuoteen verrattuna, mutta silti varastoni eivät tunnu yhtään pienentyneen...! Outoa...
Lumenen voide 10, 90 €
Lumenen Arctic Aqua -voiteet oli Tokmannilla 4 euroa kappale, mutta tämä yksilö ei sitten kuulunutkaan tarjoukseen, minkä  huomasin vasta kotona. Hyvää voidettahan tämä on, mutta en olisi ostanut, ellen olisi kuvitellut tämän kuuluvan tarjoukseen. Tosin ostan kyllä varmaan uuden, jos näitä vielä saa.

Himalaya Herbals jalkasetti 5,90 €

Luin joskus monenkin bloggaajan kehuvan tätä jalkakuorintaa ja olisin ostanut sellaisen jo silloin, mutten löytänyt mistään. Luulin, että tässä  olisi kaverina jalkavoide, mutta voide olikin jonkinlainen yleisvoide, jota pakkauksen mukaan saisi laittaa kasvoillekin, mutta incin ekana ainesosana on mineraaliöljy... En tykkää käyttää mineraaliöljyä sisältäviä tuotteita edes vartalolle, enkä todellakaan laittaisi sitä kasvoille. Voide on myös niin ohutta, ettei siitä ole jalkavoiteeksi. Voiteen koostumuksen perusteella uskaltaisin myös väittää, ettei voiteessa oleva mineraaliöljy ole vaseliinia eikä lanoliinia, joita en pitäisi kovin pahana. Sain toisen samanlaisen setin joululahjaksi, enkä nyt oikein tiedä, mitä voiteille tekisin...

Essence all about matt puuteri 3, 69 €
Catrice all matt plus puuteri 4 €
L'Oreal Cushion meikkivoide 11, 30 €
Essencen mattapuuteria olen käyttänyt jo useamman rasian, mutta sitä ei ole enää pitkään aikaan saanut Tokmannien Essence standeista, joten nyt kun cittareihinkin oli tullut Essenceä, ostin. Viereen oli tullut Catricen standi (joka siis on saman valmistajan merkki kuin Essence) ja otin sieltäkin mattapuuterin, koska heidän valikoimissaan oli värillinen mattapuuteri. Rakastan sitä!! Se on juuri kaikkea sitä, mitä puuterilta toivon ja haluan!! Se hillitsee ihon kiiltoa, mutta on koostumukseltaan niin kevyttä, että sillä ei saa aikaan sellaista tunkkaista pakkelipintaa. Ostin jo toisenkin varmuuden vuoksi...
L'Orealin Cushion meikkivoidetta olen himoinnut jo pitkään, joten kun se oli -40%, ostin sen. Onneksi, koska pidän siitä ihan hirveästi! Sillä saa myös todella kevyen meikkipinnan, joka on juuri sitä, mitä haluan.
Ja lisäksi sain jotain kosmetiikkajoululahjojakin.


Eos:in huulivoiteet ovat olleet kovin trendikäs tuote viime vuosina, mutta itse en ole sellaista ostanut, koska olen joskus nuuhkinut niitä kaupassa ja minusta ne haisivat pahalta. Enkä kyllä ole muuttanut mieltäni tätä lahjaksi saamaani testatessakaan... Tehoiltaankaan se ei ole kovin ihmeellinen, mutta ihan ok päiväkäytössä. En pidä kovinkaan paljoa enempää vartalovoiteen tai käsivoiteen tuoksusta, jotka nekään eivät ole kovin kosteuttavia... Mutta kyllä nämä käytettyä tulee.
Sain myös muutaman shampoo ja hoitoainepullon, niistä sitten enemmän joskus loppuneissa. :)


Lisäksi sain 2 Glowwboxia, teen niistä sitten oman postauksen, vaikka ne nyt onkin sitten viime vuoden bokseja.

Joulukuun ostot yhteensä: 47, 97€
Vuoden ostokset yhteensä: 484,30 €
Viime vuoden joulukuussa käytin kosmetiikkaan 96, 10 €

Vuoden budjettihan oli alunperin 360 euroa, johon sitten lisäsin loppuvuodesta satasen "joululisän"... Ja ylitin senkin. Mutta käytin kuitenkin kosmetiikkaan alle yhden kolmasosan siitä, mitä edellisenä vuotena, joten olen ihan tyytyväinen. Ja olen oikeastaan sitä mieltä, että alle 500 euroa vuodessa on vielä aika kohtuullinen määrä.
Edit: Paitsi, ettei tämän vuoden laskelmissa ole mukana Livboksia... Eli 139, 90 € on vielä lisättävä 12 Livboksista, jolloin kokonaissaldoksi tulee 624, 20 €. Se on noin 50 euroa kuukaudessa ja kun huomioidaan, etten tupakoi tai käytä alkoholia, se ei ole kovin paha hinta minun paheestani.  Ainakin niin kerron itselleni. :)
Tänä vuonna ajatuksena olisi pitää samat säännöt eli 30 euroa kuussa, jonka saa siirtää eteenpäin, muttei käyttää etukäteen ja joulun aikaan satasen joulukosmetiikkalisä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti