tiistai 3. tammikuuta 2017

Joulukuun Loppuneet

Joulukuussa tuli otettua käyttöön paljon uusia tuotteita ja joulukalentereista tulvi näytteitä, joten kovinkaan moni tuote ei kohdannut loppuaan. Jotain kuitenkin. :)



Koko The Body Shopin peltiompussa ollut setti tuli käytettyä eli siis suihkugeeli, sokerikuorinta, vartalovoide ja vartalovoi. Pidin enemmän viime vuoden raikkaammasta omenatuoksusta, tämän vuotinen tuoksu oli minusta hitusen tylsä. Suihkugeeli ja vartalovoi olivat hyviä tuotteita, kuorintaan ja vartalovoiteeseen en ihastunut. Ne olivatkin molemmat tuotteita, joita en ollut koskaan aiemmin tbs:n valikoimista testannut ja kuorinta oli minusta aika yhtä tyhjän kanssa, koska kuorivana aineena ollut sokeri suli hetkessä, vartalovoide taas oli lähes mahdotonta saada pullosta ulos ja iholla se oli liian tahmeaa. Rakastan The Body Shop:in vartalovoita, joten en tule ostamaan voidetta uudelleen. Setti maksoi (tarjouksessa!) 22, 40 €.



Kuten sanottu, tässä kuussa loppui lähinnä näytteitä. L'Occitanen kasvovoide oli hurjan rasvaista, mutta sillä sekunnilla, kun pesi kasvonsa, iho kiristeli kuivuuttaan, koska ilmeisesti mitään ei ollut imeytynyt. 50 ml maksaisi 33 euroa.

Ylemmän kuvan kaksi keskimmäistä voidenäytettä tuli käytettyä ilman minkäänlaista muistikuvaa niiden vaikutuksesta, mutta lisäksi käytin kaikki L'Occitanen kalenterista tulleet käsivoidenäytteet. Niitä oli viisi, mutta yksi kai on mennyt roskiin tulematta kuvatuksi.

Alemman kuvan vasemman reunan karitevoikäsivoide oli ihan hyvää ja kosteutti tehokkaasti, muut käsivoidenäytteet olivat kuitenkin teholtaan hyvin vaatimattomia, enkä pitänyt yhdenkään tuoksusta. En ostaisin mitään uudelleen. 30 millilitraa käsivoiteita maksaisi 8, 50 €, 75 ml 17, 50 € ja 150 millilitraa 24 €.


Lumenen Hydration Recovery geelimaskinäyte tuli Livboksista ja käytin sen yönaamion tapaan. Se oli ihan hyvä tuote, ei kauhean kosteuttava, mutta kesällä varmasti ihan riittävä. Uudet Lumenet ovat kuitenkin aika kalliita, joten taidan odotella, että hinnat vähän laskevat tai tulee hyvä tarjous, jolloin voin ehkä ostaakin täysikokoisen.



Jalkavoiteita loppui kolme kappaletta. Dermosilin jalkavoiteet ovat kumpikin aivan loistavia ja ostan niitä lisää. Vasemmanpuoleinen karbamidijalkavoide maksoi 5, 20 €/ 150 ml, oikeanpuoleinen yövoide 7, 20 €/200 ml. Karbamidivoide on täysin tuoksuton, yöjalkavoide taas tuoksuu hyvinkin siedettävän miedosti vaniljalta ja kumpainenkin kosteuttaa ja imeytyy hyvin.

Ylemmässä kuvassa olevan Delia -merkkisen jalkavoiteen ostin kesällä kahdella eurolla Tokmannilta ja jos tämä olisi ollut hajustamaton tuote, olisin sanonut, että se oli ihan ok; ei kovin kosteuttava, mutta menetteli kuitenkin varsinkin hintaansa nähden. Mutta kun tämä ei ollut hajustamaton... En ikinä ymmärrä, mikä idea on voimakkaasti hajustetuissa jalkavoiteissa, mutta en voi edes kuvata, miten paljon aloin inhoamaan tämän hajua jo muutaman käyttökerran jälkeen! Ei ikinä enää! Eikä tämä kyllä muutenkaan kovin hyvää ollut, mutta hajun takia en ottaisi uudelleen edes ilmaiseksi.


Lisää näytteitä... Ritualsin The Ritual of Sakura voiteen (en nyt onnistu löytämään tälle muuta hintaa kuin Eleven -verkkokaupan 19, 30 €/220 ml, mutta ulkomailta saisi taatusti paljon halvemmalla) kunniaksi on sanottava, että iho tuli tällä aivan ihanan silkkisen pehmeäksi, mutta se onkin sitten ainoa plussa. En pitänyt tuoksusta, enkä ihotuntumasta ja selkä kiristeli kuivuuttaan tätä käyttäessä. Kiva oli kuitenkin testata.

Kuten edellinenkin, myös Ren revitalising night cream näyte tuli lookfantasticin kalenterista ja sekään ei ihastuttanut. Kosteutustehot oli heikot, mutta silti voide sai iholleni aikaan näppylöitä.  Mutta ihan uusia tuotteita on silti aina hienoa testata. 50 ml maksaisi melkein 40 euroa.


Ja lisää lookfantasticin kalenterista tulleita ennestään tuntemattomia tuotteita. :)

Christophe Robin uudistava hiusnaamio ei tuoksunut kovin hyvältä, mutta otin sen mielenkiinnolla testiin, koska purkissa luki, että naamion levittämisen jälkeen hiuksiin lisätään vettä, vaahdotetaan ja jätetään pariksi minuutiksi. En oikein tiedä, miksi niin piti tehdä, mutta ihan hyvää tavaraahan tämä oli. Ei kuitenkaan mitenkään ihmeellistä ja koska 250 millilitraa maksaisi 53 euroa, en ole kiinnostunut ostamaan täysikokoista purkkia.

Ja samat sanat Origins GinZing -voiteen suhteen. Voide ei kosteuttanut minun ihoani niin yhtään, ei edes päiväkäytössä noin tunnin välein lisättynä! 50 millilitraa maksaisi noin 27 euroa, mutta tämä ei ollut minun iholleni sopiva tuote.


Lisäksi loppui Avonin complete recovery shampoo. Minulla oli tällainen edelliskesänä ja rakastin sitä, jopa niin paljon, että ylistin sitä sukulaiselle, joka halusi kokeilla shampoota myös, joten annoin omani hänelle ajatuksella, että tilaan itselleni uuden. Niin tein, enkä tykännyt yhtään! En tiedä, mikä juttu näissä Avonin tuotteissa on, mutta saatan rakastaa jotain tuotetta, tilata uuden ja vihata sitä! En tiedä, onko näissä sitten jotain eräkohtaisia eroja tai onko minulla päässä vikaa, mutta tämä nimenomainen pullo tätä shampoota oli kamalaa...! Se edellinen pullo oli aivan ihanaa! Niin paljon kuitenkin inhosin tätä, etten osta uutta edes siinä toivossa, että saisin taas sitä hyvää shampoota. Avonin hinnat vaihtelee, mutta shampoita saa usein parilla eurolla.

Joten näin vähän loppui joulukuussa. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti