tiistai 7. heinäkuuta 2015

Heinäkuun 2015 Livbox























Heinäkuun Livbox tuli perille tänään. Boksissa oli 7 tuotetta, joista 3 oli täysikokoisia. Alla koko boksin sisältö ja mukana tulleet kortit.



Jotkut olivat saaneet boksin jo eilen ja näinkin vahingossa kuvan boksin sisällöstä, mutta ehdin nähdä vain, että jotain oli Neutrogenalta. 


Visibly Clear Stress Control Foaming Wash lupaa ennaltaehkäistä finnien syntymistä, mutta olla samalla hellävarainen. Jotkut olivat saaneet Acon kasvovoiteen ja olin kyllä hiukan harmistunut, etten itse saanut sitä. Tämä oli nyt jo kolmas Livboksista tullut puhdistusvaahto ja en edelleenkään tykkää niistä, koska mielestäni ne eivät pese läheskään yhtä hyvin kuin geelimäiset putsarit ja koska vaahtoa leviää joka paikkaan. Putsari oli täysikokoinen ja ohjehinta on 7,95 €.


Ja jälleen kerran boksista tuli kuivashampoota... Alkaisi jo todellakin riittää, varsinkin kun minulle ei ole vielä edes selvinnyt, minkä takia minulla ei jonain päivänä olisi aikaa tai mahdollisuutta pestä hiuksiani vedellä. 50 millilitran pullo oli täysikokoinen ja hinnaksi oli kerrottu 6, 40 €. 

Boksissa oli myös näytteet Schwarzkopf Professional Essensity -sarjan shampoosta ja hoitoaineesta. Nämä otan mielelläni kokeiluun. Kortissa lukee, että sarja ei sisällä keinotekoisia hajusteita, silikoneja, parafiini- tai mineraaliöljyjä. Täysikokoiset maksaisivat 14,90 € pullo, joten näiden kahden arvo on 6, 70 €


La Roche-Posay:lta tuli pikkuruinen vartaloemulsionäyte. Minulla on tapana käyttää kerralla vartalovoidetta noin 40 -  50 milliä, joten enpä nyt tiedä, mihin kohtaan tätä 15 milliä testaisin... Itse asiassa varmaan selkääni, koska se on aina ongelmallisin alue. Näytteen arvo on 1,30 €

Pitkäaikaisen tilaajan lahjana tuli Clarins:in Multi-Active Day -päivävoidenäyte, joka kuulemma "auttaa ehkäisemään ensimmäisten ikääntymisen merkkien muodostumista ja silottamaan ensimmäisiä juonteita". No, vähän on myöhäistä kummallekin, mutta testiin menee. Jotkut olivat saaneet Clarins:in Lip perfectorin, jollainen tuli joskus aiemminkin boksista ja josta olen kyllä tykännyt. Olisin ehkä ottanut mieluummin sellaisen, jos olisin sattunut saamaan hyvän sävyn. Mutta tämäkin on ihan hyvä. Näytteelle tulee hinnaksi 20, 20 €. (Tässä kohden tarkastin, että laskinko tosiaan oikein...)


Juuri yksi päivä näin tämän Lumenen Koivu & Hunaja jalkavoiteen jossain mainoksessa ja ajattelin, että pitääpä ostaa. Mutta nykyään ole jo oppinut lukemaan INCIn ja Menthol olisi saanut minut jättämään sen hyllyyn, en voi sietää sitä, miltä se tuntuu iholla! Kokeilen kuitenkin, mutta tämä varmaan menee eteenpäin. Sinällään harmi, koska tykkään kovasti Lumenen Koivu & Hunaja vartalovoiteesta. Täysikokoisen voiteen hinta on 4,90 € 


Lisäksi boksissa oli Hula -merkkinen myslipatukka nimeltään: Baby, I'm berry the bomb. :) Ihana nimi! 

Ensimmäistä kertaa mietin, että olenkohan kyllästymässä Livboxiin, koska en taaskaan mitenkään kauheasti innostunut. Tilaus on nyt katkolla, mutta koska olen tilannut melkein alusta asti ja normaalihinta on minulle edelleen 13,90 €, en ainakaan nyt vielä aio päästää tilausta katkeamaan, joten ainakin 3 seuraavaa kuukautta tilaan vielä. Kyllähän tässä aina rahoilleen saa vastinetta, mutta ennen olin aina ihan innoissani edes yhdestä tuotteesta ja nyt sitä tunnetta ei vain enää tule. Tai sitten vain on sattunut nyt viime aikoina huonoja bokseja. Ja ehkä osin sekin on ongelma, että kun olen tilannut niin pitkään, niin yhä useammin tulee fiilis, että joko taas... (kuivashampoo!). Ainakin nyt ihan oikeasti riittäisi nuo kuivashampoot, olen saanut niitä jo ihan tarpeeksi! 

Tällä kertaa boksin arvo oli 47,45 € plus myslipatukka. En nyt oikein tiedä, mikä olisi ollut suosikkituotteeni, ehkä shampoo- ja hoitoainenäytteet. Clarinsin voidetta on toki myös kiva kokeilla, mutta en ihan helposti ostaisi itse mitään noin kallista, joten se on sikäli vähän "turha". 

Mutta ihan hyvä boksi kuitenkin kaiken kaikkiaan ja kuten sanottu, rahansa tästä kyllä saa takaisin. Mutta jos tämä teksti osuu jonkun Livboksilaisen silmiin, niin ei enää kuivashampoota! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti