perjantai 31. heinäkuuta 2015

Heinäkuun loppuneet

Luulin silloin aluksi, että kun siinä ensimmäisessä loppuneet -postauksessa oli niin paljon kaikkea, ei kaikkina kuukausina loppuisi mitään, mutta... Näkyy niitä loppuvan. No, olen kyllä tarkoituksella yrittänyt käyttää pois esimerkiksi vajaita pulloja, koska niitä aina kertyy, kun kaikkea uutta tekee mieli kokeilla heti, vaikka edellinen ei olisikaan vielä loppu. Mutta näin monta tuotetta loppui heinäkuussa! 


Joitain tuotteita haluaa säästellä(jos ne on kalliita) tai ostaa varastoon(jos ne on halpoja) ja toisista taas vain haluaa päästä eroon. Tämä kuului aluksi niihin, joista halusin eroon. Ostin tämän ja toisentuoksuisen Klippoteket:n voiteen tammikuun alennusmyynneistä ja silloin heti testattuani en tykännyt yhtään. Voide oli tehty nopeasti imeytyväksi, mistä en pidä, koska se tekee ihosta tahmean, eikä tämän kosteutustehotkaan riittäneet. Mutta nyt kesällä lorautin sekaan Aqualan Oil:ia ja siitä tuli niin hyvä yhdistelmä, että melkein harmittaa, että voide loppui! Sitä toista (ja paremmantuoksuista) taidan vielä säästellä. :) Voide maksoi tarjouksessa (-50%) 4,50 €. 


Lumenen Lip Perfector on pyörinyt laatikoissani pelottavan pitkään ja vihdoinkin käytin tämän loppuun. Aluksi säästelin tätä, koska tämä oli kallista ja myöhemmin tämä jäi käyttämättä, koska tämä ei tehnyt mitään. Tämä oli niin ohutta, ettei tästä ollut edes huulivoiteeksi, enkä oikein tiedä, mitä tämän olisi edes pitänyt tehdä. Tätä tuskin enää saakaan, enkä myöskään muista tarkkaa hintaa. 


Veet:in vahakiekot olivat vähän pettymys. Veetin vahat ovat yleensä hyviä, mutta nämä jättivät paljon karvoja ja paljon myös vahaa itseään, mitä ei poistettu ihan helpolla. Tuskin ostan uudelleen. Kuuden kiekon pakkaus maksaa 17,90 €. 


RFSU:n Intim After Shave näyte tuli Livboksista ja tässä oli inhoamaani mentholia! Paljon! Laitoin tätä sääriin, enkä halua edes pohtia, miltä olisi tuntunut, jos olisin kokeillut laittaa voidetta intiimialueelle...! En osta, ikinä! :D


Vartalotuoksuja kului loppuun kaksi. Ostin tuon ensimmäisen H&M:ltä ja kaupassa se tuoksui ihanalta, mutta minun ihollani siitä tuli ällöttävän makeaa. Olin jo aikeissa heittää sen pois, mutta sitten keksin suihkia sitä vessaan ja siinä käytössä se oli niin hyvää, että voisin ostaa uudelleenkin, jos tätä edelleen on myynnissä, mutta epäilen, ettei ole. Suihkin sitä aina puhtaisiin pyyhkeisiin ja se sai koko vessan tuoksumaan hyvältä. Suihke maksoi muistaakseni nelisen euroa. 

Yhdellä tutulla oli kasa kosmetiikkaa, jota sai ottaa ja koska Oriflamen laventeli ja viikuna -vartalotuoksu haisee ihan wc- raikastimelta, otin tämänkin ihan suoraan vessatuoksuksi. Tämä on kyllä liiankin vessamainen minun mielestäni, joten en osta uudelleen. Hintaa en tiedä. 


Yves Rocherin käsivoidetta kehuttiin ostolakossa -blogissa ja sen perusteella halusin kokeilla, mutta ei tämä minusta ollut mitenkään ihmeellistä. Tämä oli kyllä tarkoitettu käytettäväksi talvella, mutta talvellahan käsivoiteelta vaatii vielä enemmän kuin kesällä. Ihan ok päiväkäytössä, imeytyi nopeasti, eikä ollut kovin voimakkaan tuoksuista, mutta ei riittävän kosteuttavaa yökäsivoiteeksi. Voide maksoi muistaakseni noin 5 euroa. 


Avonin halvat kasvovoiteet eivät ole tehneet suurta vaikutusta ja tämäkin kuului aivan ehdottomasti niihin, joista halusin eroon. Ensinnäkin tämä oli ihan hirveän voimakkaasti hajustettua! Tuoksu ei ollut paha, mutta se sai yskimään ja silmät kirvelemään, joten tämän käyttö ei ollut mukavaa. Tämä myös tuntui tahmealta iholla, eikä kosteuttanutkaan kauhean hyvin. Lisäksi tämä inhotti minua värinsä ja koostumuksensa takia. Näin joskus jonkun ulkomaalaisen boksin esittelyssä sikakollageenivoiteen, joka näytti aivan samalta ja se tuli minulle mieleen joka ikinen kerta, kun levitin tätä iholleni. Tiedän toki, että kollageeni on eläinperäistä, mutta en silti ikimaailmassa laittaisi iholleni voidetta, jonka nimikin on sikakollageeni! :D Enkä näköjään edes voidetta, joka muistuttaa minua siitä! Minulla on tapana voidella kasvovoiteella myös kaula ja dekoltee, mutta voitelin tällä pari kertaa koko yläkropan ihan vain päästäkseni tästä eroon. Voide maksoi 3,25 €. En osta uudelleen.


Tästä voisi sanoa aika samat kuin edellisestä, tuota sikajuttua lukuunottamatta. :) En herkästi tuhlaa ostamiani tuotteita, vaan käytän hutiostoksetkin sitkeästi loppuun, mutta tämän käytin eilen illalla vartalolle, en vain voinut enää käyttää tätä kasvoille. Suurin ongelma oli aivan älyttömän vahva tuoksu, mutta ei tämä tehnytkään mitään, siitä huolimatta, että jäi lillumaan rasvaiseksi kerrokseksi kasvoille. Tämä maksoi ehkä 2,25 € tai jotain vastaavaa, mutta en käyttäisi uudelleen, vaikka saisin ilmaiseksi. 


Yves Rocherin pieni voidenäyte oli kaupanpäällinen. Tämä oli ihan ok. Voide oli tarkoitettu herkälle iholle ja se kosteutti ihan hyvin. Voisin sopivalla hinnalla vaikka joskus ostaakin, jos nyt joskus kävisi niin, että voidevarastoni ehtyisivät... Täysikokoinen voide maksaa normaalihinnalla 18,90 €, mutta tällä hetkellä tarjouksessa 9,90 €. 


Ziajan appelsiinivartalovoipurkissa (appelsiinivartalovoi on muuten aivan ihanaa!) oli Ziajan vuohenmaitovartalovoidetta, koska vuohenmaitovartalovoidepulloni pumppu oli rikki. :) Vuohenmaitovartalovoide on aika voimakkaan tuoksuista (tuoksuu Dove -saippualta tai pyykinpesuaineelta, ei vuohilta. :)) ja se on aika outoa käyttää, mutta kosteuttaa hyvin. Ensin voide on levitettäessä todella sitkeää, mutta sitten muuttuu iholla öljyisen vetiseksi. Ensimmäisellä kerralla ajattelin jo, että minun on pakko mennä pesemään se pois, koska se ei imeydy ikinä, mutta kyllä se sitten imeytyy, kun jaksaa odotella. Kiireisiin aamuihin ei todellakaan sovellu! Ja kosteutusteho on tosiaan hyvä. Tuplapakkaus, jossa on vartalovoide ja suihkusaippua, maksaa ostopaikasta riippuen noin kympin. Ostan uudelleen. :)


Garnierilta kului loppuun kaksi voidetta. Dark Spot Corrector päivävoidetta olen käyttänyt joskus aiemminkin ja koska se auttoi maksaläiskiin, ostin viime syksynä jostain alekorista peräti kolme saman sarjan yövoidetta, joista tämä nyt onneksi oli viimeinen, koska ne eivät tehneet kerta kaikkiaan mitään! Joten ostin sitten kesän alussa tuon päivävoiteen, joka on alkanut jo nyt vaalentaa läiskiäni. Se maksoi alessa kympin, mutta ostin jo tilalle uuden, joka maksoi vitosen, joten ilmeisesti nämä ovat poistumassa markkinoilta. Kosteutustehoiltaan päivävoide on vain juuri ja juuri riittävä, mutta läikkiin se auttaa, joten ostan varmaan vielä yhden purkin varastoon. 


Näitä Cien:in voiteita olisi pitänyt olla jo molemmissa aiemmissa loppuneet -postauksissa, mutta nämä ovat kai minulle niin arkisia tuotteita, etten edes huomaa näiden kulumista. Voide on käsivoidetiivistettä, mutta käytän näitä jalkavoiteena. En yleensä pidä varsinaisista jalkavoiteista, koska ne ovat todella voimakkaasti hajustettuja ja harva on riittävän kosteuttavaakaan. Tämä on tuoksutonta ja nopeasti imeytyvää, mutta kosteuttaa silti hyvin. Tämä tosiaan on tiivistettä ja purkissa lukee, että tästä riittää kahteensataan kertaan, mutta en saa tätä kestämään jalkarasvana kuukauttakaan. Tämä onneksi maksaa 1,85 €, joten vararikkoon en tuhlailustani huolimatta mene. :) 


Lumenen jalkavoide tuli Livboksista ja en ilahtunut, koska näin Incissä mentholin. Yökäytössä en voinut tätä käyttää, mutta käytin tätä sitten aamuisin ja siinä käytössä tämä oli ihan siedettävä. En kuitenkaan ostaisi itse mentholia sisältävää voidetta. Voide on myös todella voimakkaan tuoksuista. Hintaa voiteella on 4,90 €. 


Myös vaseliini on käytetty jalkavoiteena. Minulla jalat kuivuu ihan hirveästi, enkä voi nukkua, jos en ole rasvannut jalkojani. Vaseliini auttaa, mutta sitä on epämiellyttävää käyttää, koska se ei imeydy. Purkki maksoi 2,75 €. Vaseliini on sen verran perustuote, että sitä pitää olla käytössä aina, joten ostan uuden. Tämä uusi purkki oli myös paljon kätevämpi kuin ne peltipurkit, missä vaseliinia yleensä myydään. 


En varmasti pahemmin tule täällä kertoilemaan käsisaippuoista, mutta tämän ostin nätin purkin takia, joten ajattelin senkin nyt esitellä. Pullo maksoi iHerb:ssä 3,50 € ja ajattelin, että voisin sitten täyttää tätä muilla käsisaippuoilla jatkossa. Mutta olin niin lumoutunut hauskasta purkista, etten lukenut kuvausta ja tämä olikin sitten vaahtokäsisaippuaa. Varsinainen vaahto on jo käytetty ja pullo oli käytössä hankala, koska vaahtoa tuli ulos vauhdilla ja sitä roiskui helposti vaatteille. Yritin täyttää tämän tavallisella käsisaippualla, mutta koska vaahtohan syntyy niin, että nesteeseen sekoittuu ilmaa, se ei toiminut ollenkaan. Sitten yritin rikkoa vaahdotussysteemin, mikä ei onnistunut tai löytää jostain muusta pullosta sopivan pumpun, mutta tämän suuaukko oli liian suuri... Nyt kokeilin laittaa tähän ehkä kolmanneksen käsisaippuaa ja kaksi kolmannesta vettä ja sen tämä vaahdottaa. Mutta en tiedä, miten pesevää syntyvä vaahto sitten on... Joten ostin jonkin toisen sarjan vaahtokäsienpesuainetta ja laitan sitä tähän. 


Ja vaahdolla jatketaan... Pääsin vihdoin eroon Lumenen Livboksista tulleesta puhdistusvaahdosta ja edelleenkään minusta ei tullut puhdistusvaahtojen ystävää. Jouduin pesemään kasvot suihkussa kolmesti ennen kuin olin tyytyväinen pesutehoon. BB-voide ei ollut tästä millänsäkään ja kun tein Bellavitasta naamion ja yritin pestä sitä pois tällä, ei tapahtunut mitään. Pullo oli nätti ja tuoksu hyvä, mutta uudelleen en osta. Lumenen putsarit maksaa noin 10 euroa. 


Huulivoide ei loppunut, mutta en ymmärrä, mikä minuun aina toisinaan iskee, kun ostan värillisiä huulivoiteita, vaikka tiedän, ettei ne sävyt koskaan sovi minulle! Ei nytkään. Tätä ei voinut käyttää kotonakaan, koska tämä jotenkin tuntui kurkussa. Tiedättehän, miten jotkut huulivoiteet tuntee kurkussa...? Hintaa en enää tiedä, enkä saatavuuttakaan, tämäkin on vienyt tilaa laatikossa ainakin kaksi vuotta. 


Aqualan L on loistava perusvoide, miinusta tulee ainoastaan hinnasta. 400 gramman pumppupullo maksaa noin 16 €. Imeytyy nopeasti jäämättä tahmeaksi ja kosteuttaa todella hyvin! On jo uusi ostettuna. 


Jälleen yksi Avonin voide testattu. Avon Naturals:in passionfuit & peony -käsi- ja vartalovoide kosteutti ihan hyvin ja imeytyikin hyvin, mutta tuoksu oli kamala. Jotenkin tunkkainen ja halpa. Käytin nopeasti, että pääsin eroon ja uudelleen en osta. Voide maksoi 2, 50 €. 


Cliniquen clarifying lotion 3 näytepullo oli heräteostos... Ostin kolmen tuotteen setin, 29,90 € ja heti ostettuani googlettelin muiden mielipiteitä ja tätä oli aika paljon haukuttu netissä. Tämä olikin todella alkoholista, yskin koko ajan laittaessani tätä kasvoilleni ja alkoholin takia en uskaltanut käyttää tätä aamuisin, koska alkoholi ja aurinko yhdessä aiheuttaa maksaläiskiä (mikä ei kai tänä kesänä olisi ollut ongelma...). Tämän käyttö jäi siis aika satunnaiseksi, joten en huomannut tämän tekevän iholleni mitään. Ehkä kuitenkin kokeilen uudelleen nyt syksyllä ja talvella, vaikka tämä on aika kallista. Monessa blogissa sanottiin, että kun tällä pyyhkii vielä puhdistuksen jälkeen, niin vanulappuun jää vaikka kuinka paljon likaa, mutta minun puhdistustekniikkani on kai sitten kohdallaan, koska minulla ei kyllä jäänyt mitään.


Lisäksi ihan tarkoituksella päätin käyttää näytteitä pois, koska niitä ei koskaan tule käytettyä. Mistä onkin hyvänä esimerkkinä oikean yläkulman Dermosilin aina -voidenäyte, joka oli pilaantunut. Noista muistakin on todella vaikea sanoa mitään noin pikkuruisen näytteen perusteella. Varsinkin tuo Avonin Anew voidenäyte oli ihan vitsi, siellä oli niin vähän voidetta ja nuo näytteet eivät edes ole ilmaisia! Mikään testaamani ei mitenkään noussut esille poikkeuksellisen hyvänä tai huonona. Varmaan ovat siis ihan ok. :)

Aika monta tuotetta taas loppui ja nyt tuntuu, ettei mitään ole tällä hetkellä loppumassa, mutta eiköhän niitä purkkeja sitten elokuussakin taas lopu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti