tiistai 14. heinäkuuta 2015

Trind Nail Repair

Trind:in Nail Repair tuli joskus ajat sitten Livboksissa ja oli aluksi pitkään käyttämättömänä kaapissani, koska ajattelin, etten tosiaan tarvitse yhtä väritöntä kynsilakkaa lisää. Maininnan siitä, että sillä saisi kestävät kynnet, ohitin katteettomana mainospuheena. En enää edes muista, mikä sai minut lopulta testaamaan sitä, mutta iän myötä liuskoittumaan alkaneet kynteni ovat nyt enää pelkkä muisto.


Trind:in nettisivuilla kerrotaan, että: "Ainutlaatuinen koostumus kiinnittää kynnen proteiinimolekyylit napakasti toisiinsa, mikä luo kynsiin erittäin vahvan rakenteen. Kynsien luonnollinen kosteus ei kuitenkaan häviä ja kynnet pysyvät joustavina. "

Nail Repairia käytetään ensin kuurina kahden viikon ajan aina poistaen edellinen kerros asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella ennen uutta kerrosta ja se jälkeen kerran viikossa. Trind:in sivuilla myös kehotetaan käyttämään tuotetta Nail Balsam kynsibalsamin kanssa, mutta minä olen käyttänyt ihan pelkästään Nail Repairia. En myöskään ole missään vaiheessa käyttänyt tätä ohjeen mukaan kahta viikkoa päivittäin, vaan olen laittanut alusta alkaen ehkä kerran tai kaksi viikossa tai tarpeen mukaan ja kynteni ovat pysyneet kunnossa.

Korkista saa hyvän otteen ja sivellin on juuri sopivan kokoinen. Värittömän lisäksi Nail Repair:ia on saatavana mattana sekä sävyissä Pink, Lilac, Beige, Pure Pearl ja Pink Pearl.

Tuote sisältää formaldehydiä ja pakkauksessa kehotetaan suojaamaan kynsinauhat ennen käyttöä.

Nail Repair on tällä hetkellä alennuksessa 11,50 € Sokoksen verkkokaupassa, mutta normaalisti tämä maksaa ostospaikasta riippuen noin 15 €. Pullossa on 9 millilitraa lakkaa.

Lisätietoa tuotteesta Trind:in nettisivuilta.

Inci -poimintani formaldehydi, jota yleensä käytetään kosmetiikassa säilöntäaineena, mutta kynsilakassa sen tarkoitus on kovettaa kynsi. Formaldehydi on pienissä määrin turvallista (sitä on luonnostaan esimerkiksi päärynöissä ja omenoissa), mutta suurina määrinä se on haitallista, jopa syöpää aiheuttavaa. Kynsilakoissa sitä on yleensä alle viisi prosenttia, minkä turvallisuudesta on netissä ristiriitaista tietoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti