tiistai 28. heinäkuuta 2015

iHerb -tilaus

Tein iHerb:ille pienen tilauksen. Oikeastaan tarkoituksenani oli tilata vain vitamiineja, mutta jotenkin sinne koriin eksyi kosmetiikkaakin... :) Nykyään iHerb:n postikulut tulee painon mukaan, joten valitettavasti mitään kovin raskasta ei enää voi tilata. Tosin huomasin, että vaihtaessani yhden vitamiinipurkin tilalle vartalorasvan, postikulut laskivat, joten ilmeisesti jokin muukin vaikuttaa...?!


iHerbillä on monia tuotemerkkejä, joita ei täällä Suomessa ole niin yleisesti myynnissä ja minusta on aina kiva kokeilla uutuuksia. 


Deep Steep:in Foot Stick Candy -Mint -tuoksussa maksoi 3,58 € ja se on pikkuruinen... Tästä ei montaa kertaa laiteta kantapäillekään. Tuoksu on kuitenkin ihana, samoin kuin putkilon ulkonäkö. 



Out Of Africa:n Pure Shea Butter oli tarjouksessa 4,63 € ja ostin tämän ihan pelkästään ihanan purkin takia. Ainoastaan vaniljan tuoksuinen voide oli tarjouksessa, muut olisivat maksaneet pari euroa enemmän, joten valitsin vaniljan siitä huolimatta, ettei se kuulu suosikkituoksuihini. Tämä kuitenkin tuoksuu aivan ihanalta, teki ihan mieli maistaa! Purkissa ei ole mitään muuta kuin karitevoita, vaniljaöljyä ja e-vitamiinia. 


Hurraw! -huulivoiteita on hehkutettu niin paljon, että oli pakko tilata yksi kokeiluun. Valitsin yöksi tarkoitetun voiteen, vaikka monessa blogissa on sanottu, ettei se ole sen kosteuttavampi kuin muutkaan. iHerb:ssä voide maksoi 3,55 €. 


Kokeilutuotteeksi valitsin kolme nenänpuhdistusliuskaa, jotka maksoivat 0,46 €. Minulla ei yleensä ole tapana käyttää tällaisia, muttei siellä ollut oikein mitään muutakaan, jonka olisin halunnut. 


Monessa blogissa on esitelty Palmer's:in voiteita ja minäkin halusin kokeilla. Valitsemani käsivoide maksoi 2,53 €. Tämä haisee kammottavalta!! Jos nyt yritän jotain tuoksukuvausta tästä, niin kuvitelkaa iso kasa mädäntyviä suolakurkkuja, joissa on toukkia, jotka ovat ulostaneet kurkkujen joukkoon ja koko komeus on alkanut lisäksi homehtua. Siis jotain ihan kauheaa! En tiedä, voiko tämä oikeasti haista näin pahalta vai onko tämä pilaantunutta... Enkä tiedä, mitä tälle teen, käsivoiteena en ainakaan voi tätä käyttää. Onneksi ei ollut tämän kalliimpaa! 

Ensimmäistä kertaa tilaava saa koodilla ZNP649 joko viiden dollarin alennuksen 20 dollaria ylittävästä tilauksesta tai 10 dollarin alennuksen 40 dollaria ylittävästä tilauksesta. (Myös minä saan koodin käytöstä jotakin, ilmeisesti alennusta seuraavasta tilauksestani.) iHerb sijaitsee Yhdysvalloissa, joten tulliraja pitää huomioida. 

iHerb on aika sekava, mutta tuotteita voi etsiä esimerkiksi tuoksun, tuotemerkin, käyttötarkoituksen tai "suosituimmat" -listojen perusteella. Tilaan itse myös kaikki vitamiinit iHerb:istä, sieltä ne saa paljon halvemmalla kuin Suomesta. Olen yleensä tilannut 21st Century Health Care -merkiltä, koska se on osoittautunut hyväksi, enkä jaksa googletella arvioita muista merkeistä. Silmiini ei kuitenkaan ole koskaan osunut mitään negatiivisia kokemuksia iHerb:in vitamiineista ja käsittääkseni niillä on aika paljon tilaajia. Esimerkiksi nyt tilasin 110 tablettia sinkkiä ja 110 tablettia magnesiumia, molemmat maksoivat 1,95 € purkki. Suomessa sillä saisi ehkä muutama tabletin. 

iHerb -tilaukset tulevat yleensä ihan muutamassa päivässä, tänään saamani tilaus oli tehty 20.7. Postikuluja kolmelle vitamiinipurkille ja näille kosmetiikoille tuli hieman yli 3 euroa. 

2 kommenttia:

  1. Tuo Hurraw moon balm on just paljon kosteuttavampi kuin tavalliset huulirasvat! :) hyvä valinta. Onko tuo Deep Steepin jalkavoide luonnonkosmetiikkaa? Tosi nätti pakkaus ja tuoksu voisi olla mieleeni...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, no hyvä sitten, että otin juuri sen! :)

      Joo, Deep Steep on luonnonkosmetiikkaa ja sitä on ainakin muut kehuneet kovasti. Minulle tämä on nyt ensimmäinen kokeilu tuotemerkiltä, mutta ainakin tuoksu on ihana, katsotaan, millainen on käytössä. Mitä olen näiden hintoja katsellut, niin iHerb:stä saa halvimmalla, tosin painavampien tuotteiden kanssa postikulut helposti nousee. :/

      Pakkaus on ihana, varsinkin tuo ankkalogo! :)

      Poista